Diensten

Staat uw huis te lang in de verkoop? Is uw interieur toe aan een make-over? Wilt u sfeer creëren in uw slaapkamer? Wilt u uw winkel of showroom veranderen? Heeft u een vastgoedfotograaf nodig? Moeite met het kiezen van kleuren? Wilt u uw woning of bedrijf seizoensklaar maken?

bezem&blik vastgoedstyling begeleidt u met veel plezier.

  • Vastgoedstyling
  • Interieurstyling
  • Inrichting modelwoning
  • Fotostyling
  • Vastgoedfotografie
  • Retailstyling
  • Kantoor- en projectinrichting

 

Vastgoedstyling

bezem&blik stimuleert op een eigen wijze de verkoop van huizen en verzorgt een perfecte presentatie met vastgoedstyling. Met onze vastgoedstyling ‘bezemen’ we de herinneringen en ‘aanwezigheid’ van de huidige bewoner uit het huis en werpen we een frisse en slimme blik op het huis om het karakter ervan zo neutraal mogelijk te maken. Potentiële kopers zien zo eerder hoe zij zich thuis kunnen voelen in dat nieuwe huis. Less is more is daarbij vaak de regel. Met subtiele veranderingen ontstaat vaak een kleine metamorfose en zo vormt bezem&blik de schakel tussen tevreden verkopers en kopers. Een slimme styling zorgt voor een snelle verkoop!

Inrichting met kartonnen meubels

Wij maken gebruik van kartonnen meubels, voorzien van een unieke cover met fotoprint of hoes van stof en kleden dit aan met de nodige accessoires. Hiermee toveren wij een lege ruimte in een handomdraai om tot een realistische keuken, badkamer, woon- of slaapkamer. Geen hoge kosten en geen permanente montage.

Inrichting met echte meubels

Natuurlijk is het ook mogelijk om met ´echte´ meubels tijdelijk in te richten, uiteraard vullen wij dit aan met accessoires.

Interieurstyling huizen

Indien u hulp nodig heft bij het inrichten of aanpassen van ruimtes, dan kunnen wij met u meedenken en dit desgewenst uitvoeren.

Interieurstyling bedrijven

Wij helpen u graag om uw bedrijf, showroom of etalage in te richten naar uw wensen, passend bij de visie en identiteit van uw bedrijf,

Fotografie

bezem&blik verzorgt tevens de fotografie. Het perfect in beeld brengen van uw huis is namelijk van essentieel belang: het is de eerste kennismaking met uw woning.

Fotostyling

Een combinatie van een lichte styling met fotografie voor een optimale woningpresentatie. Elke ruimte wordt eerst kritisch bekeken en daarna samen met u gestyled met de reeds aanwezige accessoires. Tenslotte worden de foto´s genomen.

Woningpresentatie

Op verzoek verzorgen wij ook de presentatietekst, het intekenen van de plattegronden voor Funda en bezichtigingen.

bezem&blik_diensten_verkoopstyling