4745 tandartsenpraktijken in Nederland- noodzuurstoftank voor beoordelingen van tandartspraktijken Yahoo-groepslijst ,Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 4745 tandartsenpraktijken in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle tandartsenpraktijken in Nederland is een 8.7 op basis van …Tandartsen vergelijken - vind de beste tandarts - IndependerMaar dan wil je wel gemakkelijk kunnen zoeken naar tandartspraktijken en goede informatie krijgen. Dit kan bij Independer. Wij helpen je de voor jou beste praktijk te vinden. Alle belangrijke gegevens van de tandartspraktijk hebben wij al voor je verzameld. Daarnaast hebben ruim 43.000 bezoekers een review gegeven over hun tandarts.



Bekijk ervaringen met van Wordragen Tandarts

Bekijk ervaringen met van Wordragen Tandarts in Kwintsheul. loopt vaak lang uit is erg op efficiencie ingericht waardoor er bij een verstoring de wachttijden oplopen.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Algemene tandartspraktijken - Staat van de Mondzorg

Praktijktypen op basis van samenwerking In tandartspraktijken zijn tandartsen actief als praktijkhouder (eigenaar) of als tandarts-medewerker. Dat wil zeggen in loondienst van de praktijk of op basis van een overeenkomst van opdracht (als zzp-er). Hiermee kunnen globaal vier typen tandartspraktijken worden onderscheiden. De grafiek toont voor de praktijkhouders de verdeling naar type praktijk ...

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Homepage - www.tandarts.be

www.tandarts.be is de publieke informatieve site van het Verbond der Vlaamse Tandartsen

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Tandartsen alleen voor spoedbehandeling beschikbaar

Feb 25, 2021·Dr. Ingenieur van Veenweg 8 4612 PE Bergen op Zoom. Algemeen (0164) 23 58 23 Redactie (0164) 23 58 23 FM Studio (0164) 23 38 45. E-mail [email protected]

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

7291 tandartsen in Nederland

Het gemiddelde cijfer van alle tandartsen in Nederland is een 9.0 op basis van 13836 waarderingen. Lees meer Lees minder 7291 resultaten voor je selectie:

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

In 42% - 52% van de tandartspraktijken werkt een ...

Mar 26, 2019·Uit cijfers van de KNMT blijkt dat het aantal tandartspraktijken waar een mondhygiënist werkt is toegenomen van 42% tot 52% tussen 2014 en 2018. Meer mensen bezoeken mondhygiënist Uit resultaten van de gezondheidsenquête van het CBS die begin maart werd gepubliceerd, bleek dat meer mensen de mondhygiënist bezoeken .

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

De tandarts - www.tandarts.be

De Geneesheer – Specialist in de stomatologie is dus gespecialiseerd in kleine chirurgie van de tanden en de kaaksbeenderen. De meeste stomatologen volgen een aanvullende opleiding tot mond-, kaak- en aangezichtschirurg. Deze opleiding omvat ook de functionele chirurgie, de ongevallenheelkunde en de behandeling van tumoren.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Hoe werkt het vergelijken van tandartsen op ... - Independer

Hoe werkt het vergelijken van tandartsen op Independer? Op Independer kun je gemakkelijk tandartsen, maar ook mondhygiënisten, orthodontisten en tandprothetici vinden en met elkaar vergelijken. Wij hebben alle belangrijke informatie over praktijken en zorgverleners verzameld en tonen dit in onze zorgzoeker.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp