Zuurstof­ concentrator en cilinder - Medidis- zuurstofcilinderopstelling bij thuisserviceafdeling online ,Bij de 2­liter cilinders kunt u een cilinderdraagtas en/of een zuurstof­ trolley krijgen. De bijbehorende disposables bestaan uit: • zuurstofslang(en) • koppelstukje(s) • zuurstofbril(len) of mondmasker* *Bij medische indicatie clusterhoofdpijn worden uitsluitend cilinders met een high-flow reduceertoestel en een mondmasker gegeven.Thuiswerken tijdens de coronacrisis: dit moet u regelenApr 10, 2020·Zo moet u in het kader van uw zorgplicht als werkgever nagaan of de thuiswerkplek ergonomisch verantwoord is ingericht. Waar nodig dient u middelen zoals een bureau of bureaustoel ter beschikking te stellen. Dit is logisch als uw werknemers met uw instemming op regelmatige basis thuiswerken. In het geval van Covid-19 is het gecompliceerder.Ondernemingsraad: de regels omtrent thuiswerken?

Adviesrecht bij investering. Medewerkers die thuiswerken communiceren veelal telefonisch of digitaal. Dit moet goed geregeld zijn. Soms moet er een belangrijke technologische voorziening komen of worden gewijzigd. Automatiseringsbeslissingen kunnen door hun complexe aard en ingrijpende sociale gevolgen vaak worden aangemerkt als een belangrijke ...

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Westfalen - Instructievideo's zuurstofcilinders

Instructievideo's zuurstofcilinders. De instructievideo's kunt u bekijken door te klikken op onderstaande link. Instructievideo 10 liter noodcilinder met geïntegreerd reduceertoestel. Instructievideo 10 liter noodcilinder met los reduceertoestel. Instructievideo 2 liter mobiliteitscilinder met een los reduceertoestel.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Zuurstofcilinder klaarmaken - Medidis

– Bij gebruik van 5 liter zuurstof per minuut of meer is een zuurstofbevochtiger geïndiceerd in overleg met de arts. Dit voorkomt irritatie van het slijmvlies. Nb. In het ziekenhuis wordt ook bij lagere hoeveelheden een zuurstofbevochtiger gebruikt. – Plaats de zuurstofcilinder niet in de zon of bij een warmtebron.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Cliëntondersteuning | ThuisinCliëntondersteuning ...

En indien nodig nemen wij regeltaken van u over Bel ons op 085 303 29 85 Clientondersteuning dichtbij Wij zijn er voor u en uw naasten voor al uw vragen over Wlz, Wmo en mantelzorg Bel ons op 085 303 29 85 Wij maken het verschil Onafhankelijke clientondersteuning die bij u past Bel ons op 085 303 29 85. Cliëntondersteuning is er voor mensen ...

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Thuiswerken tijdens de coronacrisis fiscaal gunstig ... - BDO

Jun 05, 2020·Thuiswerken tijdens de coronacrisis fiscaal gunstig faciliteren. 05 juni 2020. Het kabinet heeft werkgevers opgeroepen om in verband met de uitbraak van het coronavirus hun werknemers zoveel als mogelijk thuis te laten werken. Op welke manieren kunnen werkgevers hun thuiswerkende werknemers fiscaal gunstig faciliteren?

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Zuurstof thuis - ETZ

Bij mensen met een (ernstige) longziekte gaat er minder zuurstof via de longen naar het bloed. Om problemen met het hart en andere organen te voorkomen, kan extra zuurstof worden geven. In deze brochure leest u meer over het gebruik van zuurstof thuis.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

INSTRUCTIEBLAD ZUURSTOFCILINDERS

Bij het openen van de cilinder is een klein plofje hoorbaar, dat is normaal. 4. Bevestig de neusbril of verlengslang aan het metalen nippel van de drukregelaar. 5. Stel met behulp van de instelknop op de drukregelaar het voorgeschreven aantal liters per minuut in. Wanneer u geen zuurstof meer gebruikt (bv. bij thuiskomst), draai dan de blauwe ...

Neem contact op met de leverancierWhatsApp