Regels voor thuiswerken: protocol en privacy - Hekkelman- zuurstofcilinderopstelling thuiswerk thuis orderverwerkingsbedrijven ,May 29, 2020·Regels voor thuiswerken: protocol en privacy. Marleen Koeslag Publicatiedatum: 29 mei 2020 Laatste update: 11 december 2020. Arbeidsvoorwaarden +2. Onverzorgd, smakkend, te laat…. Moet een werkgever accepteren dat een medewerker, gehuld in zijn onesie en omringd door katten, kinderen en vuile vaat, met zijn collega’s (en erger nog: derden ...Thuiswerken: wat zegt de wet en wie is verantwoordelijk ...Veel werknemers werken momenteel vanuit huis. Ook in deze tijd moet de werkgever zorgen voor goede en veilige arbeidsomstandigheden voor zijn werknemers. Dat is in de wet vastgelegd als zorgplicht. Wil je weten waar jouw thuiswerkplek wettelijk aan moet voldoen, of wat nu precies de verantwoordelijkheid van de werkgever is? Hieronder vind je antwoord op een aantal …Vragen over thuiswerken? Deze 7 zaken moet je weten! - FNV

Sep 28, 2020·Door corona werken we met zijn allen zo veel mogelijk thuis. Maar hoe langer dit duurt, hoe meer vragen we hebben. Want wie betaalt eigenlijk je thuiswerkplek? Ben je verplicht om thuis te werken of naar kantoor te komen, ook al wil je dat niet? En mag je baas je output en werkplek zomaar controleren? De FNV geeft antwoord op de 7 meest prangende vragen over …

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Thuiswerken; de juridische do’s en dont’s - Holla

May 26, 2020·Thuiswerken; de juridische do’s en dont’s. Voor wiens rekening en risico komt langdurig thuiswerken als gevolg van de coronapandemie? Inmiddels verkeert Nederland al ruim twee maanden in een zogenaamde ‘intellectuele lockdown’. Nu het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames een afname vertoont, wordt een aantal maatregelen versoepeld.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Thuiswerken: zorgplicht en aansprakelijkheid werkgever bij ...

Apr 20, 2020·Gratis juridische hulp bij een bedrijfsongeval thuis. De door de overheid opgelegde maatregelen vanwege het coronavirus ontslaan de werkgever niet van de verplichting zorg te dragen voor een veilige en ergonomisch ingerichte thuiswerkplek. Concreet houdt dit in dat de werkgever erop moet toezien dat de werkplek thuis voldoet aan alle arbonormen.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Thuiswerken? Wat betekent dit voor uw arbobeleid?

Als er steeds meer medewerkers thuis gaan werken, dan verschuift er ook wat in de risicofactoren als het gaat om (bedrijfs)ziekten. Niet iedere thuiswerkende medewerker kan bijvoorbeeld even gemakkelijk stoppen met werken. Sommige medewerkers krijgen het gevoel dat ze altijd bereikbaar moeten zijn. Zij lopen meer risico op een burn-out.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Rechten en plichten van thuiswerkers

Verdrag betreffende thuiswerk nederland heeft op 31 oktober 2003 het “Verdrag betreffende thuiswerk” geratificeerd. dit verdrag verplicht nederland ertoe om te bevorderen dat thuis- of telewerkers zoveel mogelijk gelijk worden behandeld met andere werknemers, waarbij rekening wordt gehouden met de speciale aard van thuiswerk.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Minstens 105 tips voor thuiswerken | Thuiswerken

10 tips bij thuiswerken om te focussen op resultaat . Je kunt daadwerkelijk productief thuiswerken wanneer je weet wat er zich allemaal op je bordje bevindt — pas dan kun je keuzes maken, pas dan kun je prioriteiten stellen.Leer daarom wat wel – en wat zeker niet – jouw aandacht verdient. Door al je projecten en taken in beeld te brengen, en te verdelen in hapklare brokken.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp