Medische apparatuur. - Linde Healthcare- medische zuurstofcilinderregelaar met debietmeter en bevochtigersysteem te koop ,Om aan te kunnen sluiten met een RTM3 flowmeter met drijvende bal, moet de Regflow TM drukregelaar verticaal worden aangesloten. Open de knop van de flowmeter en pas de positie van de drijvende bal volgens de vereiste flow stap aan (lees: in het midden van de bal). De buitenkant van het toestel is schoon te maken met water en zeep.Draagbare zuurstofconcentrator kopen?|Uw beste keus - Mei 2021Het Eclipse 5 met autoSAT-technologie is een draagbare zuurstofconcentrator die dient om zuurstof uit de atmosfeer te trekken, tot meer dan 90% te concentreren en aan de patiënt toe te dienen. Het apparaat werkt in de modi Continue stroom of Pulsdosis.In de modus Continue stroom wordt de zuurstof te..Langdurige zuurstoftherapie thuis: tegemoetkoming in de ...

geregeld nagaan of u voldoende tijd doorbrengt buiten de woning waarin het vaste toestel zich bevindt, indien u materiaal ter beschikking gesteld is dat u in staat stelt om buitenshuis te gaan u van het geneesmiddel vloeibare zuurstof voorzien indien u materiaal ter beschikking gesteld is voor een behandeling met vloeibare zuurstof

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Bloed zuurstof meter - Drogisterij online | BESLIST ...

Beslist is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Zuurstof­ concentrator en cilinder - Medidis

aan te vullen (op te heffen), waardoor de gebruiker minder benauwd wordt en minder snel vermoeid raakt. Het zou de gebruiker in zijn dagelijkse handelingen kunnen helpen. Het algemene doel van zuurstof­ therapie is het dagelijks inspanningsniveau te verhogen en hiermee de kwaliteit van leven van de cliënt met zuurstoftekort te verbeteren.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Reduceerventiel - Medische artikelen & benodigdheden voordelig

Rescue 25 reduceerventiel conform DIN EN 738-1, instelbare doorstroom 0-25 l/min. 112,00 EUR*. excl. btw en verzendkosten. GT GasTech. Reduceerventiel Rescue 25. Human / EHBO / Beademing en intubatie / Zuurstofsystemen, flessen en toebehoren / Toebehoren. 5 uit 4 Beoordelingen.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

bol | Zuurstofmeter - saturatiemeter inclusief ...

BURCH Med ® - Saturatiemeter - Hartslagmeter vinger - Wit - Incl batterijen - Zuurstofmeter vinger - Pulse Oximeter - Draagkoord. (219) 26,95. Zuurstof en hartslagmeter - Saturatiemeter - Zwart. (10) 8,09. SENYO® Saturatiemeter met hartslagmeter - Zuurstofmeter vinger - Pulse Oximeter. (195) 24,95.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp