Zakken - Ruim aanbod Zakken vind je bij AVA - AVA.be- haaientank zuurstofbus vervangende zakken Walmart België kortingsbonnen ,Zakken - Op zoek naar Zakken? Ontdek ons aanbod Zakken online of in de winkel. Bestel op werkdagen voor 18u, morgen in huis! Of vind een AVA winkel in je buurt.Bouwafvalzak 1500kg met afhaling | HuboDeze bouwafvalzak is een oersterke zak met een capaciteit van 1 kubieke meter (25 vuilniszakken). In deze zak steek je met gemak 1500kg bouw- en sloopafval. De bouwafvalzak is voorzien van een sluitschort zodat de klant de enige is die er gebruik van kan maken. Via een nationaal ophaalnetwerk zorgt BRN voor ophaling van de zak binnen max. 5 werkdagen.Stuwzakken kopen? - Voordelig bestellen bij Logistiekdirect.be

De stuwzak is vervaardigd van milieuvriendelijk materiaal en is recyclebaar. Bij Logistiekdirect kies je voor stuwzakken met een maximale vuldruk van 20 kPa (0.2 bar) of 40 kPa (0.4 bar). Vervolgens heb je een ruime keuze aan formaten. De stuwzakken kunnen worden gevuld met het Mattral luchtpistool of met het Venturi vulpistool .

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Afzuigzakken (per doos)

Afzuigzakken (per doos) De afzuigzakken zijn stevige plastic zakken voor het opvangen van houtvezels en/of houtmot bij afzuigsystemen. Deze zaagselzakken, ook wel spaanderzakken genoemd, worden o.a. gebruikt door houtzagerijen, meubelmakers, houtbewerkers, jachtbouwers, aannemers en timmerbedrijven. Dit product wordt niet los verkocht.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Jumbo Containerzakken 120 L 10 Stuks - Vuilniszakken

Plastic zakken buiten bereik van kinderen houden in verband met mogelijk verstikkingsgevaar. Over de fabrikant. Makkelijk, groot en sterk! Van alle markten thuis, niet alleen voor je normale afval! Jumbo Grofvuilzakken zijn gemaakt van ten minste 50% hergebruikt plastik en door hun grootte en stevigheid ook een uitkomst als je tuin- of ...

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Afzuigzakken met zijvouw (per 10 stuks)

De afzuigzakken zijn stevige plastic zakken voor het opvangen van houtvezels en/of houtmot bij afzuigsystemen. Deze zaagselzakken, ook wel spaanderzakken genoemd, worden o.a. gebruikt door houtzagerijen, meubelmakers, houtbewerkers, jachtbouwers, aannemers en timmerbedrijven.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Draagtassen | Zakken.be, dé leverancier van bedrukte en ...

Bij Zakken.be kunt u terecht voor draagtassen in allerlei soorten en maten. Als groothandel bieden wij u een uitgebreid assortiment aan tassen die u zowel in kleine als grote oplages kunt bestellen. Zo vindt u in ons assortiment onder andere draagtassen van katoen, papier, plastic en PP woven en non-woven.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Veelgestelde vragen | DeNieuweBlauweZak

De nieuwe blauwe zakken zijn in dezelfde verkooppunten verkrijgbaar als de vroegere blauwe zakken. Het kan wel goed zijn dat er in het verkooppunt nog geen nieuwe blauwe zakken beschikbaar zijn. Je kan echter gerust nog oude rollen PMD-zakken kopen, want deze blijven geldig, tenzij anders meegedeeld door jouw afvalintercommunale.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Vacuumzakken Buis 20X40 cm, 90 micron - Vacuumzakken Kim

Uw leverancier voor vacuumzakken voor elke sector. Wij hebben 3 verschillende uitvoeringen vacuümzakken. Zijlaszakken, buisvormige zakken, kookzakken. Zijlaszakken, ook wel drie-lasvacuümzakken genoemd, zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van vlees, worst, vis, kaas, en kant-en-klare maaltijden. De zijlaszakken hebben een sealnaad van 4 mm aan 3 zijden.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

marmelot vacuumzakken met microstructuur voor alle merken ...

Al onze zakken worden gemaakt in Duitsland en zijn geschikt voor levensmiddelen. Ze bestaan uit een dubbele laag plastic, zodat ze tegelijk stevig en soepel zijn. De zakken zijn geschikt voor de diepvries, sous-vide, warmwater en bain marie bereiding tot 90C. In vergelijking met zakken met grove structuur zijn deze zakken steviger. Daarnaast ...

Neem contact op met de leverancierWhatsApp