Vind zuurstofconcentrator | Zorg | Overige Te Koop | 2dehands- koop zuurstofcilinder voor thuiszorgkantoor assistent embleem 2017 ,Inogen One G3 draagbare zuurstofconcentrator huren. Zuurstof is van levensbelang, maar niet iedereen kan voldoende uit de lucht opnemen. Als je aangewezen bent op extra zuurstoftoedi. Gebruikt Verzenden. Zie omschrijving Vandaag. Bezoek …Vacatures Facilitair Woon Assistent | ZuidOostZorgFacilitair Woon Assistent bij ZuidOostZorg. Als Facilitair Woon Assistent ben je onmisbaar voor de cliënten en je team. Jij bent het paar extra ogen op de afdeling en dankzij jouw warme persoonlijkheid maak je de dag een stukje mooier voor de cliënten en je collega’s. Verder help je met huishoudelijke taken, beweging en ondersteuning van de ...Betrouwbare zuurstofconcentrator tweedehands kopen - Oxigo

Apr 17, 2021·Het gaat uiteindelijk om de effectiviteit van de geleverde zuurstoftherapie, en niet om hoe mooi het apparaat er uit ziet. Om u toch te helpen geven we hieronder een aantal tips voor het kopen van een gebruikte zuurstofconcentrator: Zorg er voor dat u de concentrator werkend heeft gezien (en gehoord), voordat u hem koopt.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Vind zuurstofconcentrator in Zorg | Verpleegmiddelen en ...

Zuurstofconcentrator Kröber 4.0. Deze superstille zuurstofconcentrator van kröber produceert slechts 30db. Hij is slechts 1787uur gebruikt. Nieuwprijs €1600 v. Zo goed als nieuw Ophalen. € 995,00 12 mei. '21. Stein 12 mei. '21. Judith Stein.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Werken en Leren bij ZuidOostZorg

ZuidOostZorg biedt leerwerktrajecten voor verschillende zorgfuncties. Samen met het Friesland College hebben wij een praktijkopleiding ontwikkeld. Het leerwerktraject start in september en februari. Je combineert leren en werken en krijgt voor de duur van de opleiding een leer-arbeidsovereenkomst bij ZuidOostZorg voor 16 tot 22 uur.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Prefab mantelzorgwoning? Zorgwoningen afgewerkt op maat

Dat bepaal je zelf. Maximaal zijn de modules 4,5 meter breed en 14 meter lang. Kleiner kan altijd. Groter ook, maar dan koppelen we twee modules aan elkaar. We bouwen dus voor jou een zorgwoning op maat. Een prefab houten mantelzorgwoning kan je aan de buitenzijde laten afwerken zoals jij het wil: met vezelcementplaat, crepi, trespa, e-board ...

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Thuisverzorging ouderen - Inwonende assistent - Zuster in Huis

Onze inwonende assistenten nemen alle tijd om een wandeling te maken of een hobby te begeleiden. Omdat de assistenten bij u in huis wonen, is het erg belangrijk dat er een goede klik is. Afhankelijk van de thuisverzorging die ouderen nodig hebben én van hun persoonlijkheid, selecteren Zuster in Huis een assistent die bij hen past.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Vind zuurstofconcentrator | Zorg | Verpleegmiddelen en ...

Te koop, equinox model 4000 zuurstofconcentrator -compleet met trolley -ac adapter -is goedgekeurd door alle vliegmaatschappijen - Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden € 1.395,00 13 feb. '21

Neem contact op met de leverancierWhatsApp

Zuurstofconcentrator |Uw beste keus - Mei 2021

OXY BV Zuurstofconcentrator. OXY BV is opgericht in 2003 en heeft een premium assortiment aan zuurstofconcentrators. Wij hebben het grootste online aanbod voor Nederland en België. Of u nu een vaste zuurstofconcentrator of een draagbare/ portable/ mobiele zuurstofconcentrator zoekt. Wij maken het verschil in kennis, service en lage prijzen.

Neem contact op met de leverancierWhatsApp